top of page

Toelichting bij het logo

 

Het Hasp-O-logo, symbool voor een sterke samenwerking!

 

Hasp-O verenigt de secundaire scholen van het katholiek onderwijs te Sint-Truiden tot één sterk geheel. Het logo symboliseert zowel inhoudelijk als geografisch dit nieuwe kwaliteitsonderwijs.

 

In de geborgen kern van het logo vind je de oranje glimlach van Hasp-O Zuid (voormalig SOLV Campus De Regenboog). Als twee ineengeslagen handen staan het geel en blauw van de binnenste cirkel voor het voormalige Technicum en KCST, die versmelten tot één school in Hasp-O Centrum. De turkooizen buitenrand van het logo symboliseert Hasp-O Stadsrand die het centrum omzoomt (voormalig SOLV Campus Tuinbouw). De groene punt is de satellietschool in het groen, Hasp-O Zepperen (voormalig SOLV Campus Sint-Aloysius). Samen maken zij de cirkel rond tot Hasp-O.

 

Hasp-O Zuid en Hasp-O Centrum liggen (hoe kan het ook anders) in het centrum van Sint-Truiden. Hasp-O Stadsrand ligt verborgen in het groen aan de rand van de stad, maar binnen de ring. Hasp-O Zepperen is de satellietschool in het groen op 8 km van het centrum.

HASP-O_symbol.jpg
bottom of page