top of page

Hasp-O Zepperen - Alle maskers vallen af!

Fijne vakantie vanuit HASP-O Zepperen!

Kies je liever voor een kleinschalige school in het groen? Dan biedt Hasp-O Zepperen als groene satelliet temidden van de fruitgaarden een kwaliteitsvol alternatief, met eigen accenten rond duurzaamheid en engagement.


Zoek je een school waar een goede relatie is tussen leerkrachten en leerlingen? Bij ons is er een traditie van hartelijkheid, warme interesse en oprechte aandacht voor je opleiding én opvoeding.


Zoek je een eigentijdse vorming en opleiding? Door middel van boeiende lessen met de nieuwste didactische werkvormen brengen wij onze leerlingen niet alleen kennis bij, maar ook vaardigheden en attitudes. Op die manier vergroten we je competenties en kan je je talenten ontwikkelen. Je krijgt de ruimte en de hulp om uit te groeien tot een mondige en bekwame jongvolwassene, klaar om in het hoger onderwijs of in de beroepswereld je weg te vinden.


Via het lesaanbod leer je onze school beter kennen en vind je uitleg over studierichtingen en lessentabellen.


We wensen je nu al een toffe klasgeest, een flinke inzet en een open blik op alles om je heen. Zo kom je snel een stap dichter bij het realiseren van je dromen!


Meer info?

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page