top of page

Hasp-O Centrum op uitstap

De 1e-jaars van Hasp-O Centrum daalden tijdens hun vriendschapsdag af in de mijn van Blegny en maakten vol enthousiasme een flinke wandeling door het land van Herve. Klik op de foto voor meer sfeerbeelden.

Onze 2e-jaars (klik hier) trainden in Ramioul hun prehistorische overlevingsskills en maakten in een creatieve workshop hun eigen 'primitieve' kruikjes.

Onze 3e-jaars (klik hier) leerden in de IT-labs de kneepjes van de informatica en mochten zich tijdens hun teambuilding helemaal uitleven! 3 en 4 Office & Retail Assistant (klik hier) trok voor teambuilding naar het indooravonturenpark Koezio.

Voor de leerlingen van 5TSO (klik hier) stond een dagje Namen op het menu: ze verkenden de citadel en speelden er een stadsspel. De leerlingen van 5ASO (klik hier) fietsten naar de brouwerij van Kerkom en bezochten de Trudotentoonstelling.

Onze laatstejaars trokken alle richtingen uit voor een boeiend cultureel en wetenschappelijk aanbod (klik hier) in Aken, Leuven (IMEC, Materialise HQ), de Tiense suikerfabriek, Brussel en de VRT en Truiense trots Punch Powertrain.

De leerlingen van 6 Retail & Logistical Assistant (RLA) en 7 Retailmanagement & Visual Merchandising (RVM) (klik hier) waren ondertussen druk bezig met het ontwerp van het logo van hun leeronderneming. Ook voor hen was er een escaperoom als teambuilding. We bedanken alle leerlingen voor hun enthousiasme!


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page