top of page

Hasp-O Zepperen - Wenst jullie meer dagen van licht en warmte in 2021

Bijgewerkt op: 25 dec. 2020

Semester 1 van schooljaar 20-21 zit er bijna op! Het was, op z'n zachtst gezegd, een bizar, zwaar en niet altijd even gemakkelijk semester. Memorabel en vervloekt op vele vlakken en digitalisme ten top!Zowel voor ons, leerkrachten/personeel, als voor de leerlingen een hele uitdaging. Het viel deze periode nogmaals op hoe kort we, in normale omstandigheden, bij de leerlingen staan, hoe open we vaak naar hen toe zijn en hoe moeilijk Corona het ons nu maakt om het kleinschalige, familiale, geëngageerde karakter te blijven belichamen door de afstandelijkheid, het alternerend les geven, ...


Om toch opnieuw wat warmte en licht te brengen, in de donkere dagen die lonken met minder de gelegenheid om tijd met de familie en vrienden door te brengen, en om het kerstmoment tocht enigszins wat leuk te maken hebben we voor alle leerlingen een kleine attentie voorzien.


We hopen dat het voor alle leerlingen, maar ook voor personeel een kleine steun kan zijn. Het was Albert Einstein die zei dat duisternis eigenlijk niet bestaat. Hij stelde dat duisternis niets meer is dan de afwezigheid van licht. Laat ons hopen dat we met dit kaarsje de duisternis kunnen doen verdwijnen dankzij de aanwezigheid van licht in het volgende jaar.


Op hopelijk meer dagen van licht en warmte in 2021!


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page