top of page
  • Steven

Viva la pasta 2022


Beste ouder Beste leerling Beste sympathisant


De coronamaatregelen laten ons ook in 2022 niet los. Een traditionele editie van Viva La Pasta zit er dus wederom niet in. Toch gelasten wij ons jaarlijks eetfestijn niet af! We organiseren dit jaar een heuse afhaaleditie en we werken hiervoor samen met Spar Zepperen, Het Kookatelier, Hasp-O Zuid en Tim Pisane (De Jachthoorn). Dit alles zal doorgaan op vrijdag 18 februari 2022, een weekje later dan voorzien.


Je kan een bestelling plaatsen door het afknipstrookje van de uitnodiging terug te bezorgen aan Lieve Stevens op het onthaalsecretariaat. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid aan om je bestelling door te geven via een online invulformulier: Online bestelling


. Een laatste mogelijkheid om je bestelling te plaatsen, is door een e-mail te sturen naar Lieve Stevens (lieve.stevens@hasp-o.be).


Je kan je bestelling afhalen op vrijdag 18 februari tussen 14.00 uur en 19.00 uur. Opgelet, tussen 15.00 uur en 15.45 uur organiseren we enkel een afhaalmoment voor leerlingen en ouders.


Je kan je bestelling cash betalen wanneer je je afknipstrookje afgeeft op het onthaalsecretariaat. Indien je online of via e-mail hebt besteld, kan je je betaling cash of via bancontact afronden wanneer je de gerechten komt afhalen.

We vragen om eventueel een grote tas te voorzien, zodat wij al het lekkers gemakkelijk kunnen meegeven.


Hou er ook rekening mee dat de wachttijden op de parking wat kunnen oplopen op vrijdag 18 februari. Wij hopen hiervoor op het nodige begrip.


Alvast bedankt en smakelijk!


Hasp-O Zepperen108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page